Vacature Helper (restored)

Berichten: 109
Topics: 20
Lid sinds: Dec 2015
Reputatie: 13
Kingdom: Borco 
#1

Beste spelers,


Zoals op vrijwel elke minecraft server kan je “solliciteren” voor een rank binnen het staff team, op TerusMC kan dat ook. Wij zoeken regelmatig voor nieuwe staff leden om ons team te versterken alleen kiezen wij de mensen die (in onze ogen) het waard zijn om staff te worden.

Nu dient iedereen (die staff wilt worden) een sollicitatie te schrijven en te posten in het “sollicitaties” board. Binnen dit specifieke board kunnen alleen jij en de staffleden je sollicitatie lezen en op antwoorden verder niemand. Dit doen we met de reden dat als je verplichte informatie niet met iedereen wilt delen het afgeschermd staat.

Op TerusMC solliciteer je automatisch voor de Helper functie vanuit werk je naar JrMod vervolgens Mod dit is ongeveer een periode van 2 tot 3 weken voordat je Mod bent (mits alles goed gaat).

Wanneer je de Mod rank hebt behaald kan je nog door groeien naar de SrMod rank, hier krijg je een paar privileges meer die handig te pas kunnen komen als er geen Admin online is.

In het stoffige verleden is er ook nog een Eventmanager rank geweest, hier zal wellicht nog eens opnieuw leven in komen maar daarvoor moet je je wel ophoog werken vanuit Mod.

Verder stellen wij ook nog wat eisen waaraan je moet voldoen, al is dit niet zo dan is je sollicitatie gelijk afgewezen en mag je het niet opnieuw proberen.

Je bent:
-  minimaal 15 jaar of ouder
-  gemiddeld 2 weken online tijd op TerusMC (dus ook de teamspeak)
-  al actief op teamspeak zodat wij een indruk kunnen krijgen op jou.


Hieronder kan je een paar punten vinden die je in je sollicitatie moet verwerken.

- Wat is je echte naam?

- Wat is je minecraftnaam?
- Wat is je leeftijd?
- Kan je actief zijn, zowel op minecraft als op Teamspeak? (Als je al actief bent op Teamspeak en Minecraft maak je meer kans)
- Waarom wil je graag Stafflid worden?
- Waarom denk je dat jij een goed stafflid bent?
- Heb je al ervaringen met staff-functies?

De bovenstaande punten verwerk je in je sollicitatie en geeft er zo uitgebreid antwoord op en dus niet de standaard antwoorden. Verder helpt het ook als je zelf informatie toevoegt dat nuttig zou kunnen zijn om voor ons een beslissing te maken.

Maak je sollicitatie zo uitgebreid mogelijk hierdoor kunnen wij een betere keuzen maken. Als je alleen de vragen beantwoord wordt je sollicitatie direct afgewezen. Wij nemen het solliciteren serieus en zoeken de beste keuze om ons staff team te versterken.


Als je van plan bent te solliciteren dan post je je sollicitatie in dit forum. Nergens anders.

 
 

Met Vriendelijke Groeten,
[Afbeelding: puck.png]


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Gebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)